4 motive sa alegi foraje puțuri apa pentru casa ta

  • de

Apa este sursa de viață. Fără apa nu putem trăi, însă că-ți dintre noi au fost vreodată interesați sa testeze apa pe care o bea.

Probabil nu prea mulți. Apa de la rețea este de cele mai multe ori contaminata cu clor și alte substanțe chimice folosite pentru curățarea țevilor, însă aceste substanțe ajung sa fie consumate inconștient de foarte mulți din cei care beau apa de la rețea.

Apa îmbuteliată rămâne o oportunitate bună pentru consum, însă nu ai nevoie de apa doar ca să o bei, zilnic o persoana consuma peste 100 de litri de apa pentru baie, hidratare, gătit și altele, deci apa îmbuteliată se dovedește a fi o soluție prea puțin practica.

Cea mai buna alternativa este forarea unui put în curtea proprietății care îți aduce propria sursa de apa, propria sursa de energie.

Iată care sunt motivele pentru care ar trebui sa alegi foraje puțuri.

  1. Sursa ta proprie de apa, fără întreruperi. Probabil ca cel puțin odată a fost o problema la rețeaua de apa și câteva zile sau doar câteva ore ai rămas fără apa. Având propria ta rețea de apa bine executată, nu poți ajunge la astfel de întreruperi.
  2. Consumi cât ai nevoie, nu plătești nimic. Supa cum spuneam mai sus, avem nevoie de cel puțin 100 de litri de apa pe zi pentru toate nevoile, deci consumul doar unei singure persoane poate costa foarte mult. Alegând sa îți forezi propriul put de apa, nu o sa mai ajungi niciodată sa îți faci griji de factura la apa.
  3. Apa pura venita de la sute de metrii adâncime. Practic ai propriul izvor de apa pura venita de la sute de metrii adâncime. Un put forat profesional de aparatura corespunzătoare, îți aduce apa pura, fără nisip și alte impurități. Poți sa consumi zilnic apa pura direct de la tine de la chiuveta. Pentru o calitate mai buna a apei, alege serviciile unor profesioniști în foraje puțuri, doar ei știu cum sa calculeze pana unde sa sape pentru a ajunge la apa pura.
  4. Propria sursa de apa, propria sursa de sănătate. Apa este viata, deci dacă o consumi zilnic, în cantități recomandate, te poți bucura de o viata mai buna și o stare a sănătății vizibil îmbunătățită. Pentru a te asigura ca apa pe care o bei, realizeaza câteva  teste pentru a observa ph-ul apei și verifica cantitatea de substanțe chimice dăunătoare din apa. Apa de la rețea este de cele mai multe ori contaminata cu o mulțime de substanțe dăunătoare sănătății. Apa provenita de la sute de metrii adâncime, este mult mai benefica.

Acum ca ți-am prezentat motivele, alege o companie profesionala care se ocupa cu foraje puțuri și cere și tu o fântână în curtea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *